Tips

Auktioner på Tradera

tradera-auktioner

För någon vecka sedan la jag upp lite saker på Tradera. Saker jag gillar väldigt mycket men som helt enkelt inte passar mig eller har kommit till användning. Det vore ju fint om de kan komma till användning av någon annan istället för att ligga bortglömd i min klädkammare.

Här är auktionerna:
1. Datorfodral med hjärtan
2. Lila bustier
3. Vit bustier
4. Grå tajt jeanskjol
5. Blå tajt jeanskjol
6. Levis jeansshorts
7. Svarta skor med tjock sula

5 dagar återstår och ni får mer än gärna buda loss!

Inlägget innehåller affiliatelänkar. Läs gärna min reklampolicy.

Du kanske också gillar

2 kommentarer

 • Svara
  En flicka som är stark
  17 februari 2014 av 17:05

  Jag håller också på att sälja massa på Tradera 😀 Lycka till med din försäljning!

  • Svara
   Matilda
   18 februari 2014 av 08:54

   Tackar! Lycka till du med!

  Skriv en kommentar