Vardag

Radiotystnad

Det blev lite tyst här.

I tisdags började jag på mitt nya jobb i Linköping. Äntligen ett jobb!! Det innebär att jag sedan dess har bott in mig hos min pojkvän för att slippa tiotusen buss och tågbyten i resväg, vilket har varit mysigt. Uppstigning klockan sex på morgonen och hemkomst klockan sex på kvällen med nio timmar av intensivt pluggande inför tjänsten däremellan har dock varit mindre mysigt. Det har varit en rejäl omställning för mig som är van vid att göra inte mycket alls om dagarna. Om jag uppskattade en ledig helg?! Oh ja.

Att bo här ett par dagar har varit en trevlig försmak på det kommande samboskapet. Kan det bli i mitten av maj snart eller?! Det är som ett helt nytt liv som nalkas. Nytt jobb, ny lägenhet, ny stad och förhoppningsvis ett efterlängtat körkort.

Jag som har jobbat så mycket med webshopen – plötsligt har jag absolut ingen tid alls att ägna till den. Det känns lite trist. Men det tar vi förhoppningsvis igen sen när livet har lugnat ner sig lite.  Är bara så himla glad över att allt börjar falla på plats!

Du kanske också gillar

2 kommentarer

 • Svara
  sandra
  5 maj 2014 av 14:33

  åh den känslan är ovärderlig

 • Svara
  Josefine Dior
  6 maj 2014 av 10:57

  Välkommen till Linköping 🙂
  Hoppas du ska trivas här.

 • Skriv en kommentar