Vardag

Plötsligt händer det!

1. Världens bästa pojkvän och jag blir snart sambos i en mysig tvåa. Vilket innebär att jag överger Norrköping för att bli Linköpingsbo. Det känns lite läskigt bo på ett ställe där man inte kan varenda gata utantill, men att få vakna upp brevid pojkvännen varje morgon och kunna spontanhänga med min bästis ser jag fram emot sååhääär mycket *visar med mina korta armar*

2. Idag var jag på gruppintervju för ett jobb jag verkligen vill ha. Trots att det var ett gäng människor som alla visade sig vara superintressanta och trevliga så blir jag så nervös att jag tror jag ska svimma av att berätta om mig själv inför grupp. Men jag gick vidare till nästa steg med motiveringen att jag marknadsförde mig väl och fick mycket sagt på kort tid. Är uppenbarligen inte så hopplös som jag ibland får för mig!

3. Nu ska jag övningsköra, för om exakt en månad blir det uppkörning och jag VÄGRAR kugga.

Hejja mig!

Du kanske också gillar

3 kommentarer

 • Svara
  Johanna
  14 april 2014 av 18:19

  Många härliga saker som händer <3

 • Svara
  lovisa
  19 april 2014 av 09:46

  heja heja dig! 😀

 • Svara
  Julia
  24 april 2014 av 13:50

  Jag flyttade från min gamla hemstad för snart två år sen, och det är bland det bästa jag gjort. Väldigt roligt med omväxling! Linköping är ju väldigt trevligt också 🙂

 • Skriv en kommentar