Vardag

Att vara ledig

Idag är jag LEDIG. Det innebär en stor dos glädje, håret uppsatt i en hårmunk och kroppen klädd i en långklänning för första gången i hela mitt liv. Har en känsla av att jag aldrig kommer vilja ta av mig denna klänning igen… Nu ska jag snart ge mig ut i värmen och träffa Sofie och smida planer om London. Längtar så galet mycket efter att få resa iväg. Då blir det tredje året i rad – då är det nästan att betrakta som en tradition väl? Bästa traditionen i så fall.

Imorgon är jag också ledig. Då blir det loppisrunda med pappa på dagen och restaurangbesök på kvällen med Timmy för då firar vi att vi har stått ut med varandra i ett helt år. Minns så väl när vi var hemma hos hans mamma och en av hennes väninnor frågar om jag var Timmys flickvän. Då hade jag pendlat nästan tio mil fram och tillbaka under alla mina lediga dagar i ett par månader för att få umgås med honom men jag vågade bara inte säga att ja, jag är hans flickvän för vi hade ju aldrig riktigt pratat om det. Kort därefter blev det vi på riktigt. ♥

Det kommer att bli två fina dagar det här. Jag ser hela dagarna hur alla instagrammar och bloggar fina semesterbilder, och där sitter jag i ett kontorslandskap och glor på en datorskärm från 8-18… Och på helgerna har jag varit däckad i magsjuka och förkylning. Men idag och imorgon ska jag verkligen NJUTA av den lilla ledighet jag får!

Du kanske också gillar

2 kommentarer

 • Svara
  Johanna
  24 juli 2014 av 14:19

  Finaste Matilda <3

 • Svara
  Mamma
  24 juli 2014 av 20:48

  GRATTIS till er båda på 1-årsdagen önskar mamma och Roger

 • Skriv en kommentar