Kategorier
Vardag

Redo för kyliga höstvindar

Jag är världens mest kräsna person när det gäller jackor. Har struttat runt i samma paltor i säkert fem år, just för att jag aldrig hittar jackor som jag trivs i. Men så fick jag syn på denna jacka i Monkis webshop och rusade till närmsta butik för att se om den var lika fin i verkligheten. Det var den! Så det blev ett efterlängtat köp.

Halsduken är världens mjukaste och kommer från Asos (på rea, 78 spänn!!). Egentligen vet jag inte om den går så väl till just denna jacka, när jag köpte den hade jag mest en gammal lila jacka i åtanke. Men den är så mysig att det får funka ihop ändå, trots olika nyanser av grått.

Jag köper så sällan kläder längre. Det här inlägget är fortfarande högaktuellt. Men ibland så händer det, och tusan vad man uppskattar de tillfällena. Det blir en ren njutning att få hänga in sitt nya plagg i garderoben.

Av Matilda

Bloggar ur ett veganskt och miljövänligt perspektiv. Tycker om att rå om mig själv med veganska skönhetsprodukter, skapa DIY av återbrukat material och skrota runt på loppisar.

2 svar på ”Redo för kyliga höstvindar”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *