Listor Vardag

Höstpepp

Det är verkligen höst nu. Jag hatar hösten. I hela mitt liv har jag blivit så höstdeppig att jag bara vill dra täcket över mig och komma fram först till julafton. Men från och med nu lovar jag mig själv att verkligen ta till vara på den här hösten. Här är min lilla höstpepplista!

Värma kallfrustna händer kring en kopp te. Och jag får köpa precis hur många sorters te jag vill.

Promenera massor och upptäcka min nya stad. Eller ja, ny och ny, har bott här ett par månader men hittar i princip bara inom en kilometers radie. Det är precis lagom temperatur utomhus för promenader och så är det ju så himla fint när naturen ändrar skepnad.  Dessutom, något av det mysigaste som finns måste ju vara att släpa fötterna genom de prassliga lövhögarna som bildas på trottoarerna. Eller göra som när man var liten, kasta upp löven i ett lövregn!

Gå på bio. Inte för att det någonsin går filmer jag vill se, men för att det är mysigt att sitta där i mörkret helt uppslukad av det som sker på skärmen. Och sedan promenera hem hand i hand efteråt, ännu mysigare! Förutsatt att det är Timmy jag går på bio med såklart.

Brödbak och matlagning efter nya recept. Livet kan väl knappast bli trist om smaklökarna får ha kul? Eftersom jag läser på distans har jag all tid i världen åt jäsande degar, då måste man ju bara passa på att baka.

Se på film och serier. Bara mysa ner sig i soffan under en filt och inte göra något annat än att bara titta på tv:n. Med en kopp te!

(Visited 9 times, 1 visits today)

Du kanske också gillar

1 kommentar

  • Svara
    MATILDA
    17 september 2014 av 14:13

    bra inlägg! har också gjort ett inlägg med höstpepp! kram 🙂

  • Skriv en kommentar