Inspiration Smyckestillverkning

Inspiration

1 2 3 4 5 6 7

En liten moodboard (hatar det ordet… vad tusan kan man använda istället?) med endast ett enda syfte: att inspirera inför kommande smycken. Ibland undrar jag vad jag skulle göra utan Pinterest, den ultimata källan till inspiration!

Har ni sett de senaste smyckena som jag har lagt upp i webshopen? Jag har helt snöat in på föremål som andas lite natur och drömmar men fortfarande med Wishes & Stars karaktäristiska nisch med äldre föremål och att smyckena ska vara små finurliga detaljer som förstärker ens egna alldeles personliga klädstil. Eftersom att en mängd smycken har sålt slut som smör i solsken så är det dags att börja planera inför kommande smycken. Jag är så otroligt glad för att NI ger mig chansen att fortsätta driva Wishes & Stars!

Du kanske också gillar

4 kommentarer

 • Svara
  Liborius
  26 september 2014 av 15:11

  fina bilder:)

 • Svara
  Frida
  26 september 2014 av 15:58

  Jag brukar säga inspotavla!
  Är förresten väldigt förtjust i fladdermushalsbandet!

 • Svara
  anna sofia photo
  4 oktober 2014 av 21:33

  Åh jag älskar pinterest! Har man väl börjat pinna så är det svårt att sluta 🙂
  Dock vet jag inte om man kan länka själva källan till bilderna till pinterest då bilderna egentligen bara ligger på en samlingsplats. Det är som att länka tillbaka till google haha 🙂 Dock kan man ju som sagt alltid klicka sig vidare till själva ursprungskällan själv väl på pinterest så allt fixar ju sig på slutet ändå 🙂

  • Svara
   Matilda
   5 oktober 2014 av 16:17

   Så sant! Klickar man på länken så kommer man ju till min egna pin där destinationen till källbilden finns angiven. Inga konstigheter, förutom ett extra klick då 🙂

  Skriv en kommentar