Skönhet

Magi på flaska

Inlägget innehåller annonslänkar

Har ni någon hudvårdsprodukt som ni bara inte kan vara utan?

Jag har.

Om Mario Badescu’s Glycolic Gel slutar tillverkas vet jag inte vad jag tar mig till. När min hy bråkar, vilket den gör ganska ofta, och ger mig finnar och igenkloggade porer så smörjer jag in ansiktet med denna gel över natten och vaknar upp med en förnyad hy som håller sig i schack i flera dagar. Begynnande finnar försvinner och huden blir alldeles mjuk. Det har ingen annan produkt någonsin lyckats med, och då har jag testat mycket.

Alldeles för mycket magi i denna produkt för att inte tipsa om den. Säljs bland annat på Eleven.

Du kanske också gillar

5 kommentarer

 • Svara
  nathalie
  1 november 2014 av 11:36

  Va kostar den o var köper man den ? Jag har samma problems :/

  • Svara
   Matilda
   1 november 2014 av 12:00

   Du hittar den via länken som står längst ner i inlägget! 🙂 259 kr kostar den!

 • Svara
  Märta
  7 december 2014 av 00:22

  Måste köpa! Vad använder du för övrigt för produkter till ansiktet, både smink och rengöring??

  • Svara
   Matilda
   7 december 2014 av 19:10

   Jag har tänkt skriva ihop ett litet inlägg om det, så håll utkik så kommer det nog i veckan!

  Skriv en kommentar