Listor Vardag

Ny vecka, nya tag

Även om jag trivs så galet bra med att studera på distans så känns det ofta som att jag går runt och trampar vatten här hemma. Dagarna bara går och det jag inte gör idag, det kan jag göra imorgon… Så nu ska jag minsann sätta upp ett par mål med denna vecka för att se att jag faktiskt gör något produktivt av tiden.

Först och främst ska jag plugga. Hela veckan kommer ägnas åt grafisk produktion vilket inte riktigt är mitt favoritämne. Får sån ångest när det kommer till kreativa ämnen… Föreläsningar om grafisk produktion och planering inför ett större projektarbete står på schemat.

Grodda groddar. Igår köpte jag groddar. Men varför köper jag när jag kan göra själv? Så det ska jag göra denna vecka. Här finns en liten guide till hur man groddar.

Packa hjärtan. Skrev på Facebook att Anatomical Heart finns kvar i ett fåtal exemplar efter att ha varit slutsålda ett tag, men att de sedan inte kommer tillverkas mer (pga att ena leverantören har lagt ner sin tillverkning av delar jag behöver ha för att tillverka dem, så synd). Nu har jag en hög med beställningar att packa! Kommer kännas sorgligt när de är helt slutsålda. I skrivande stund finns det två exemplar kvar.

Promenera. För att det är välbehövligt när man mest sitter inne och glor om dagarna.

Äta bör man, annars dör man. Vilket ju är sant i och för sig, men jag ska mest lägga fokus på att äta riktigt bra mat. Har sakta men säkert börjat förstå att min kropp inte tål kolhydrater särskilt väl vilket är så trist då det innebär att man måste utesluta en massa god mat. Men det är förklaringen till varför jag har fått enorma blodsockerfall och känt mig trött i kroppen i långa perioder. Så nu är det en form av halvstrikt LCHF som gäller för mig sedan ett par veckor tillbaka. Jag förstår varför en del människor blir helt frälsta av LCHF. Jag är aldrig hungrig, energinivåerna är stabila över hela dagen och hela kroppen bara känns hundra gånger bättre. Är nog lite frälst jag med.

Blogga. Önskar så att jag vore bättre på små vardagliga uppdateringar, ”men vem är intresserad av detta” tänker jag alltid. Så dumt. Ska försöka ta mig i kragen denna vecka.

Du kanske också gillar

Inga kommentarer än

Skriv en kommentar