Tips

Källan till inspiration

Tips, tips!

Jag har tappat intresset för podcasts litegrann då det känns som att ungefär varannan människa släpper en egen, och då blir det nästan lite för överväldigande och stressande att hinna lyssna på alla, men jag följer några podcasts slaviskt fortfarande. Ett alldeles perfekt urval: P3 Dokumentär, Värvet och Sandra och Michelle som är mina favoriter sedan en lång tid tillbaka.

Men så började en för mig ny podcast att nämnas lite här och var. Nämligen Källan av Sandra som driver bloggen Atilio som också blev en ny favorit. Än så länge har jag bara lyssnat igenom avsnitten med Sara Woodrow och Emily Dahl, men tusan vad inspirerad jag blev! Finns inget som gör mig så peppad och glad som när människor verkligen går sin egen väg helhjärtat. Lyssna på Källan, det är allt jag har att säga.

Perfekt inspiration såhär i novembermörket när man känner sig lite allmänt grå och trist. Min imorgon är det i alla fall första advent, mysighetens högtid!

Du kanske också gillar

3 kommentarer

 • Svara
  Sanna Preifelt
  29 november 2014 av 22:50

  Hon är verkligen sååå duktig 🙂

 • Svara
  Sandra
  2 december 2014 av 08:04

  Men åh så fin du är, tacktacktack! Betyder en himla massa 🙂

  • Svara
   Matilda
   2 december 2014 av 13:28

   Glad jag blir! Vill bara att fler skulle få upp öronen för din fantastiska podcast 🙂

  Skriv en kommentar