Listor

2015

Kunde inte låta bli att göra en lista om sånt som jag hoppas att år 2015 kommer att innehålla. Mer som mål än nyårslöften, om hur jag vill att året ska bli och vad jag vill uppleva.

En god gärning jag vill genomföra
Det lutar åt att jag blir djurfadder hos WWF. Jag kan bara inte bestämma mig för vad jag vill stödja, men det lutar åt att jag blir östersjöfadder eftersom Östersjön har varit ständigt närvarande i mitt liv de senaste åren.

En plats jag vill besöka
Känner mig nästan lite halv då jag inte varit i London på över ett år, så det hoppas jag verkligen blir av detta år. Samt att jag hoppas på att jag och Timmy åker iväg någonstans, vi har pratat lite om Barcelona vilket vore najs.

En ovana jag vill bryta
Det dagliga godisätandet. Inte hälosamt på något sätt, bara jobbigt att vara ständigt sockersugen och ha svajiga energinivåer.

En bok jag vill läsa
Not That Kind of Girl såklart! Ett par klassiker hoppas jag plöja igenom med. För några år sedan började jag läsa igenom böckerna på Världsbibliotekets lista över de hundra bästa klassikerna, det skulle jag vilja återuppta. Svindlande höjder, Garp och hans värld och Albertetriologin är jag väldigt pepp på.

En maträtt jag vill testa
Vill testa att göra egen falafel och lära mig göra supergoda bönbiffar. Vill lära mig bemästra vegetariska alternativ till kött helt enkelt.

Du kanske också gillar

2 kommentarer

 • Svara
  maja
  2 januari 2015 av 17:20

  åh, vilket bra tips att läsa klassiker från den där listan! det kanske en annan också borde göra! 🙂

  • Svara
   Matilda
   2 januari 2015 av 23:53

   Framför allt kul att blocka av en efter en!

  Skriv en kommentar