Kategorier
Vardag

Bortskämd och tacksam

 

Jag har visst varit väldigt snäll i år för jag fick en ritplatta av tomten! Har bara hunnit testa den lite grann emellan allt julstök men den är verkligen helt underbar. Är helt fascinerad över hur det man ritar bara dyker upp på skärmen. Tror vi kommer ha många kreativa stunder tillsammans.

Jag fick även Not That Kind of Girl som jag är superpeppad på att läsa. Har knappt läst en bok detta år, förutom studielitteratur, så jag ser fram emot att krypa ner under en filt i soffan och försvinna in i en parallell värld ett litet tag. Har läst så blandade recensioner om boken, så det kommer bli intressant att se hur jag själv upplever den.

Så fick jag en tekopp med träfat från Höganäs och en teburk som kommer användas flitigt, för te dricks det i stora mängder.

Julklappar är ju inte en självklarhet för alla och jag ogillar hela denna konsumtionshets kring jul. Men jag är verkligen så otroligt tacksam för att få bli bortskämd av mina familj.

Av Matilda

Bloggar ur ett veganskt och miljövänligt perspektiv. Tycker om att rå om mig själv med veganska skönhetsprodukter, skapa DIY av återbrukat material och skrota runt på loppisar.

5 svar på ”Bortskämd och tacksam”

håller helt med dig. jag har också hittat tillbaka till teet, så mjukt och lent mot halsen gentemot kaffe t.ex. inte för att jag slutat med kaffe men det är fint med lite varianter.

Åh, jag fick samma ritplatta i julklapp förra året! Fast jag tycker det är så himla svårt att rita från scratch direkt i datorn, så har mest använt den till att färglägga inscannade tuschillustrationer. Blev jättesugen på att skapa olika mönster efter att ha sett dina bilder, jättefina!

Tack! Ja, jag är inte superbra på att rita med vanlig penna och inte verkar det lättare med ritplatta. Men den är suverän till enklare illustrationer!

Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *