Kategorier
Vardag

Julaftonsmorgon

Timmy och jag inledde julafton med gröt till frukost och julklappsöppning innan vi drar iväg och firar på varsitt håll. Snart ska jag hoppa i min klänning, promenera till tågstationen och kliva på pendeln till Kimstad där pappa hämtar upp mig. Vi hälsar på de som inte längre finns med oss och sedan åker vi vidare till mamma och hennes sambo. Där äter vi julmat och myser tillsammans med mormor och morfar. Julafton alltså, bästa dagen på året. Hoppas att ni får en fin dag, var ni än befinner er och sysselsätter er med. God jul!

Av Matilda

Bloggar ur ett veganskt och miljövänligt perspektiv. Tycker om att rå om mig själv med veganska skönhetsprodukter, skapa DIY av återbrukat material och skrota runt på loppisar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *