Kategorier
Smyckestillverkning

Julklappstips #1

Tidigare om åren har jag skrivit ihop små tips på julklappar från webshopen. Efteråt har jag ibland fått fina mail om att julklapparna uppskattades vilket såklart är roligt. Så jag tipsar även i år om julklappar jag tror kan bli uppskattade. Först ut är julklappar till mamma, mormor, moster, faster

 


Blue Flower / Pink Flower

Dessa berlocker sprider glädje! De blir en uppskattad julklapp till både den botaniskt intresserade såväl som personen saknar gröna fingrar då denna blomma klarar sig helt på egen hand. Ingen vattning att bry sig om.

 


White Turquoise / Crocodile Rock

Naturliga och stilfulla. De påminner om vit och grön marmor som ju är väldigt poppis just nu.

 


Sea Shell / Vintage Locket

Julklappen till en miljömedveten person som uppskattar återbruk. Örhängena är återvunna gamla knappar från 40-talet. Halsbandet kan bli en väldigt personlig present då det finns plats för två fotografier på insidan.

Av Matilda

Bloggar ur ett veganskt och miljövänligt perspektiv. Tycker om att rå om mig själv med veganska skönhetsprodukter, skapa DIY av återbrukat material och skrota runt på loppisar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *