Kategorier
Vardag

Lucka 10: En bild på ditt favoritplagg just precis nu

Plagg får idag betyda skor.

Det sägs ju att tjejer är galna i skor. Det gäller inte mig, för jag tycker det är extremt tråkigt att köpa skor. I min skohylla hittas ett par klassiska Converse, ett par klassiska Dr Martens och ett par klassiska Vans och det räcker så för mig. Några vinterskor hittas med, skor som jag har köpt i ren panik när graderna sjunkit och fossingarna börjar frysa. De är slitna och läcker in när det snöar men jag har vägrat köpa nya för att ähh, de funkar en vinter till!

Men i år bestämde jag mig för att köpa ett par nya vinterskor och valet föll på ett par varmfodrade skor i chelseamodell. Det ångrar jag inte.


Lucka nummer 10 från Emily Dahls julkalender.

Av Matilda

Bloggar ur ett veganskt och miljövänligt perspektiv. Tycker om att rå om mig själv med veganska skönhetsprodukter, skapa DIY av återbrukat material och skrota runt på loppisar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *