Vardag

Lucka 12: En bild från i somras som väcker din sommarlängtan

Jag har ingen bild för dagens lucka.

För jag satt i ett kontorslandskap hela sommaren och vantrivdes så fruktansvärt mycket på mitt jobb. Jag kämpade för att hålla fasaden uppe men det resulterade i att jag tappade all energi och knappt orkade resa mig ur soffan när jag väl var ledig. Men jag hade å andra sidan inte mycket till val då jobben inte direkt växer på träd.

Det här tråkiga inlägget får bli en påminnelse till mig själv att inte låta detta upprepa sig.


Lucka nummer 12 från Emily Dahls julkalender.

Du kanske också gillar

1 kommentar

  • Svara
    Sandra
    12 december 2014 av 11:01

    Men åh, kram till dig! Så ledsamt det lät att du var tvungen att spendera hela sommaren på det sättet men som sagt, nu vet du ju vad du inte vill göra/vara med om i framtiden.

    Tack förresten för dina fina ord om Källan. Precis så känner jag också när jag får ringa upp alla fantastiska människor som jag har haft med. Det är verkligen det roligaste jag vet!

  • Skriv en kommentar