Kategorier
Vardag

Lucka 15: En bild på en person som får dig att skratta

Jag veeeet att denna lilla katt inte är en person, eller är han det? Man undrar ibland. Det går inte en dag utan att han gör något heltokigt så man bara inte kan låta bli att skratta åt honom, den lille knasbollen.

Han är med överallt och deltar, precis som oss människor. Han pratar massor, jämt. Han kräver inga svar, även om han gärna svarar när man pratar med honom, utan håller helst i långa monologer på egen hand. Han är även i vägen ungefär exakt hela tiden, viftar omkull saker med sin långa svans och är mästare på att stånga till min tekopp med huvudet när jag dricker ur den så att teét hamnar överallt.

Denna lilla knasboll adopterades från ett katthem för ungefär fyra år sedan. Jag har aldrig riktigt gillat svartvita katter av någon anledning (förutom Pelle Svanslös såklart) men Caesar tog mig med storm. Medan hans bror bråkade loss med grannkatterna på katthemmet låg Caesar helt stilla i mitt knä, brydde sig inte ett dugg om omgivningen och ville bara få få bli klappad. Det beskriver hans personlighet ganska bra.


Lucka nummer 15 från Emily Dahls julkalender.

Av Matilda

Bloggar ur ett veganskt och miljövänligt perspektiv. Tycker om att rå om mig själv med veganska skönhetsprodukter, skapa DIY av återbrukat material och skrota runt på loppisar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *