Vardag

Lucka 3: En bild på någon du älskat i år

Denna kille. Som spelar i dödsmetalband, tycker om att dricka öl och fiska gäddor.

Ofta när vi går förbi speglar tänker jag på hur knasiga vi ser ut egentligen. Timmy är nästan två huvuden längre än mig, han är väldigt lång med två centimeter från två meter och jag är väldigt kort någonstans under kvinnlig medellängd. Den här bilden från nyår visar just det så himla väl.

En dag i maj för ett och ett halvår sedan träffades vi för första gången och alla pusselbitar bara föll på plats av sig självt. Han är min trygghet, den vettigaste person jag känner och den jag alltid längtar efter. Plus en stor del knasigheter.

Han är helt enkelt bäst.


Lucka nummer 3 från Emily Dahls julkalender.

Du kanske också gillar

2 kommentarer

 • Svara
  Moa
  3 december 2014 av 16:07

  Vad fint! Vad härligt när allt bara faller på plats och känns rätt.

 • Svara
  Linda
  3 december 2014 av 22:48

  åh så fint!

 • Skriv en kommentar