Vardag

Lucka 4: En bild du tog när du kände dig sorgsen/deppig/ledsen

Jag fick leta igenom en hårddisk och min gamla iphone för att lyckas hitta en bild från ett tillfälle när jag känt mig nedstämd. Jag brukar nog inte ta upp kameran vid sådana tillfällen, vilket egentligen är rätt vettigt.

Men här står jag, i min gamla lägenhet. Det är januari, jag skulle precis gå ut och pulsa i snön och var så himla trött på allt. Kylan, att ha ett distansförhållande och att vara arbetslös.

Men fint hår hade jag i alla fall. Saknar mitt blonda hårsvall lite, även om det var ett evigt trixande med att få frisset att lägga sig och att ständigt hålla färgen i schack med kalla toningar och silverschampo för att dämpa gulheten.

Men här var jag less i alla fall.


Lucka nummer 4 från Emily Dahls julkalender.

Du kanske också gillar

Inga kommentarer än

Skriv en kommentar