Vardag

Lucka 5: En bild på dig som någon annan tagit

Andra tar inte bilder på mig.

För jag flyr eller täcker för mitt ansikte.

Jag får panik.

Men så ville tidningen Driva Eget göra ett reportage med mig och då behövdes en ordentlig bild. Så jag gav min bästis Johanna uppgiften att fotografera mig. Det var ingen enkel uppgift. Jag gör grimaser, ser jättesur ut, kisar och tittar bort. Önskar så att jag kände mig bekväm när en kamera vänds åt mitt håll, men det verkar inte ligga i min natur.

Så jag fortsätter att fly och täcka för mitt ansikte.


Lucka nummer 5 från Emily Dahls julkalender.

Du kanske också gillar

4 kommentarer

 • Svara
  Sandra
  5 december 2014 av 09:52

  Jättefin bild ju! Men jag håller med, det var en liten utmaning i den här luckan för det är sällan andra tar kort på mig och ännu mer sällan som jag blir nöjd med bilder som tas på mig. Kanske bra att få öva lite!

  • Svara
   Matilda
   5 december 2014 av 11:58

   Tack! Ja, det är ju rätt roligt att ha bilder på sig själv som inte är selfies och förhoppningsvis blir man mer bekväm om man utsätter sig för det oftare! 🙂

 • Svara
  Johanna
  5 december 2014 av 11:37

  Övning ger färdighet ;D

  • Svara
   Matilda
   5 december 2014 av 11:56

   Tror jag klassas som ett undantag från den principen! Haha.

  Skriv en kommentar