Kategorier
Vardag

Lucka 8: En bild från i år som bäst beskriver din vardag

Jag och min vapendragare Ceasar spenderar nästan all tid tillsammans. Han är alltid vid min sida. Har jag tur ligger han såhär sött bredvid mig när jag sitter med näsan djup nersjunken i studielitteratur. Har jag otur ligger han rakt över boken. Ni med katt vet hur det är… Mina vardagar är rätt strukturerade och ser likadan ut dag efter dag. Jag planerar jag vad som ska pluggas, genomför det och därefter ägnar jag mig åt smyckestillverkning, webshopen, tv-serier, vardagssysslor och promenader. Sen har man ju dagar då diciplinen tryter lite och då kanske jag gör något annat, men såhär ser majoriteten av dagar ut. På kvällen kommer Timmy hem, då blir det middag och slappande tills det är dags att krypa till kojs.


Lucka nummer 8 från Emily Dahls julkalender.

Av Matilda

Bloggar ur ett veganskt och miljövänligt perspektiv. Tycker om att rå om mig själv med veganska skönhetsprodukter, skapa DIY av återbrukat material och skrota runt på loppisar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *