Kategorier
Hemma

Lucka 9: En bild från din arbetsplats/skola

Jag pluggar ju på distans och därför befinner jag mig mest här, framför min dator. Om jag har tung studielitteratur att traggla mig igenom så föredrar jag dock att bädda ner mig i soffan medan jag läser. Men här sitter jag bänkad alldeles för många timmar om dagen.

Nästan allt på denna bild är loppisfyndat eller återbrukat, bortsett från tekniken. Hattaskarna, förvaringslådorna, vasen, skålen med tänger, hålslaget och skrivbordslampan är loppisfynd. Stringhyllan och ljusstakarna har jag fått av mamma och hennes sambo. Kokosnöten har morfar gjort till mig när jag var liten.

Som ni ser har jag även en skrivbordslampa nu! Samma dag som jag skrev ihop inlägget med skrivbordslampor som jag trånade efter så hittade jag denna retropärla på en loppis. Hyllan är en halvt oäkta stringhylla som jag har snickrat ihop själv, vilket jag hintade lite om på Instagram i helgen. Hyllan ser lite sne ut, men det är snarare fotografen som är lite sne. Eller så stod soffan i vägen för stativet så jag fick efter bästa förmåga räta upp bilden i efterhand vilket gick sådär.


Lucka nummer 9 från Emily Dahls julkalender.

Av Matilda

Bloggar ur ett veganskt och miljövänligt perspektiv. Tycker om att rå om mig själv med veganska skönhetsprodukter, skapa DIY av återbrukat material och skrota runt på loppisar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *