Kategorier
Vardag

Mina vinterskor

För ett tag sedan skrev jag att jag inte hade några vinterskor som jag tycker om. Men när jag väl tog mig tid att plocka fram mina vinterskor från alla vrår där de legat gömda under sommarhalvåret så insåg jag att ju ändå har en helt okej skoarsenal. Till och med en riktigt bra skoarsenal. Alla trasiga skor har jag tydligen rensat bort vid något tillfälle som jag inte minns. Om jag tappar minnet även nästa vinter och påstår att jag inte har några vinterskor så kan ni väl hänvisa mig till detta inlägg?

Så nu i helgen har jag ritualiskt putsat, impregnerat och gjort dem redo för en rejäl vinter, så nu får snön gärna komma någon gång!

Av Matilda

Bloggar ur ett veganskt och miljövänligt perspektiv. Tycker om att rå om mig själv med veganska skönhetsprodukter, skapa DIY av återbrukat material och skrota runt på loppisar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *