Kategorier
Hemma

Ett ombonat vardagsrum

1 2 3 4

Vi går i tankar om att måla om vardagsrummet. Väggarna är i skrivande stund kritvita med en gråmönstrad fondvägg och det är runt ut sagt skittrist. Jag tänker mig en ljus grålila färg som ger färg utan att ge för mycket färg, om ni hänger med i min tankegång. I samma veva vill jag passa på att införskaffa lite nya inredningsattiraljer. Och vad gör man när man behöver inspiration till det? Man vänder sig till Pinterest såklart! Här ovan är ett kollage som får berätta hur jag tänker mig vårat vardagsrum. I dagsläget har vi en grå soffa, en grå matta, två trämöbler, en stor vit bokhylla och ett stort vitt skrivbord. Färglösa möbler och vita väggar… Njae, det blir för sterilt för min smak. Ljusa kulörer, naturnära, plats för växter och några väl utvalda färgglada ting för att bryta av den ljusa färgskalan.

Här är några saker som gärna kan få bo hos oss efter att vi målat om. En lampa med repsladd, lövmönstrade kuddar, bokstöd med taxar och en glaskupa att ha tjusiga saker under från Ellos*. Hos Lagerhaus hittade jag den gröna korgen som vore den ultimata förvaringen för lösa grejer som ligger lite här och var samt ett litet bord från Mio som skulle få agera sidobord för att få undan lite arbetsgrejer från våra skrivbord. Egentligen är jag ju lite motsträvig när det gäller att köpa en massa nya grejer, men just nu längtar jag så infernaliskt mycket efter ett ombonat och genomtänkt inrett vardagsrum. Värsta länkbonzanan blev det visst, men det är ju så roligt att planera, spana in prylar och drömma sig bort lite.

Inlägget innehåller affiliatelänkar. Läs gärna min reklampolicy.

Av Matilda

Bloggar ur ett veganskt och miljövänligt perspektiv. Tycker om att rå om mig själv med veganska skönhetsprodukter, skapa DIY av återbrukat material och skrota runt på loppisar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *