Listor

Här finns jag!

Idag är en stressdag då jag pluggar så det ryker om det. Även om man ligger i fas och har koll på läget så kommer dagar när man bara håller på att drunkna i tung studielitteratur, massvis av tekniska termer och massor av bokstäver som ska printas ner i ett dokument. I en bok stod det att man ska påminna sin publik om sina olika sociala kanaler ofta, väldigt ofta. Jag har aldrig riktigt gjort det, så nu tänkte jag lyda detta råd. Förutom i bloggen då, så hittar ni mig här:

Instagram

@matildigt
Går lite hand i hand med bloggen ibland, men oftast är det helt enkelt små ögonblicksbilder ur mitt liv. Sånt jag äter, en slappande Caesar, hundpromenader, smyckestillverkning, inredning, natur, loppisfynd, några enstaka selfies…

@wishesandstars.se
Webshopens instagramkonto är ganska nytt så följ för att hänga med i tillverkningsarbetet och det som sker bakom kulisserna.


Pinterest

→ mattelutta. Temat för min profil skulle kunna beskrivas med orden ”exakt allt som inspirerar mig”. Inga restriktioner och hämningar. Kreativa DIY-projekt, magnifik natur, inredningsidéer till hemmet, tjusiga illustrationer, finurlig formgivning, oklanderlig stil, uttrycksfull typografi…


Facebook

→ Wishes & Stars. Webshopens facebooksida med så få gillare att jag ibland tappar motivationen till att uppdatera den dessvärre. In och följ och inspirera mig till ett mer levande flöde!


Bloglovin

→ mattelutta. Spana in vilka bloggar jag följer (vilket är alldeles för många, plus lika många till som jag inte prenumererar på), se inlägg jag gillar och framför allt – följ min blogg!

Du kanske också gillar

1 kommentar

  • Svara
    AgnesBLixa
    26 januari 2015 av 22:44

    Åh vilka fina bilder du har lagt upp på din instagram! Älskar växten.

  • Skriv en kommentar