Vardag

Helgpepp och en födelsedagskatt

En av de jobbigaste veckorna på lång tid börjar lida åt sitt slut. Ibland kör allting bara ihop sig. Sjukdom och stress i kombination rekommenderas ej. Men nu är allt plugg och alla andra sysslor undanröjda och det betyder bara en sak: HELG!

Helg betyder att jag ska ligga i soffan, med gott samvete, och fortsätta virka på denna grej. Förra helgen hämtade jag mängder av kvarglömda saker från mitt gamla rum hos pappa vilket innebär att jag numera har ett litet lager av garn, färger, papper, penslar och verktyg att leka loss med. Genast satte jag igång att virka med ett blekblått virkgarn. Det ska bli ett kuddfodral är tanken.

Denna skrutt fyller dessutom år idag. Hipp hipp hurra till vår lilla Caesar! Hade inte Agria skickat ett sms och grattat honom hade jag glömt bort det…  Priset till bästa kattägaren går till… *trumvirvel*… ja, inte blir det mig i alla fall. Jag vet inte ens hur många år han fyller och om han egentligen fyller år idag. Jag adopterade honom från ett katthem där de trodde att han var född i slutet av januari 2010. Han är nog något år äldre, men alla skulle vi väl gilla att få dra av en siffra från vår ålder. Så vi säger grattis till femåringen!

Du kanske också gillar

2 kommentarer

 • Svara
  Birgitta
  30 januari 2015 av 17:49

  Ett jättestort grattis till femåringen.

 • Svara
  Busarna (och tanten) i Norrköping
  30 januari 2015 av 18:24

  Ett fyrfaldigt jam från oss!

 • Skriv en kommentar