Inspiration

Puffar på hjärnan

Golvpuff  GolvpuffGolvpuff   Golvpuff

1, 2, 3, 4

Ni vet, när man bara inte kan släppa något? Det har hänt för mig. Jag har golvpuffar på hjärnan. Vi håller ju på och ska göra om i vardagsrummet och jag skulle så gärna vilja en puff på golvet. Förmodligen skulle den nog bara användas av Caesar, katter ligger ju på exakt allt, men det skulle vara fint att ha en. Så nu klurar jag lite på hur man enklast gör en själv. Det lär ju gå åt en himla massa garn och tid om man ska virka/sticka en själv tänker jag, så det ultimata vore ju ett riktigt grovt garn. Men var hittar man det? Hmm, hmm. Kanske blir så att jag river itu ytterligare ett par lakan, vill så gärna göra en puff!

Du kanske också gillar

6 kommentarer

 • Svara
  ISA
  14 februari 2015 av 03:38

  så sött! vill också ha en puff ju 🙂

 • Svara
  Emma
  14 februari 2015 av 21:38

  Dem där såg supermjuka ut ju! 🙂

 • Svara
  Sandra
  15 februari 2015 av 08:02

  Du får återbruka om något till en sittpuff 😉

 • Svara
  Ellen
  17 februari 2015 av 11:57

  Förstår att du inte kan släppa tanken, så fin grej med puffar så! I fin färgskala blir det ju svårt att inte göra/köpa 🙂

 • Svara
  Elisabeth
  28 augusti 2018 av 11:55

  Hej
  Eftersom jag har 2 barnbarn som har önskat sig en sittpuff och jag fann din sida med alla fina modeller så undrar jag om det möjligen går att köpa mönster till bild nr 1 och nr 2?
  Tack på förhand/ Mvh Elisabeth

  • Svara
   Matilda
   30 augusti 2018 av 19:36

   Hej! Jag har tyvärr ingen aning om var man får tag på mönster.

  Skriv en kommentar