Smyckestillverkning

Tillverkning pågår

Såhär såg det ut häromdagen när jag tillverkade nya halsband till Wishes & Stars. Små geometriska träskapelser i valnöt. Tjusigt, va? Mina tänger, däremot, är inte särskilt vackra och de är nog till och med äldre än mig. Men jag har inte hittat några andra tänger som är lika hållbara som dessa gamla trotjänare, så som det oftast är med äldre prylar.

Det är lite tyst om webbshopen just nu, men jag jobbar på bakom kulisserna. Jagar nytt material, strukturerar om i systemet bakom själva webbshopen och tänker ut strategier för hur jag vill att den ska utvecklas i framtiden. Jag har känt att den liksom stått still ett tag och att jag inte vetat vad jag ska göra annorlunda, men nu börjar jag äntligen komma på rätt spår och det är riktigt skönt. Nu är det bara tiden till att genomföra allt som saknas, men så är det väl alltid?

Du kanske också gillar

6 kommentarer

 • Svara
  Sandora
  9 februari 2015 av 12:32

  Så snyggt med trä i smycken! 🙂

 • Svara
  lovisa
  9 februari 2015 av 13:40

  himla fint träslag! lycka till med nytänket i shopen! 😀

 • Svara
  Ellen
  9 februari 2015 av 21:45

  Så himla fina! Gillar verkligen att det är trä med i smycket, så fint inslag.

 • Svara
  My
  9 februari 2015 av 23:21

  Vill haaa!!

 • Svara
  Christin
  10 februari 2015 av 10:59

  Åh så spännande! Visa gärna sen 🙂

 • Skriv en kommentar