Listor

Vad jag inte gör

  

Låt mig presentera tio saker jag inte gör. Jag dricker inte kaffe. Jag tittar inte på filmer. Jag hör inte av mig till mina vänner och min familj tillräckligt ofta. Jag äter inte kött eller biprodukter från slakt. Jag dammsuger inte. Jag bär inte jeansbyxor. Jag svarar inte på mail eller sms direkt när jag får dem. Jag längtar inte efter att skaffa barn. Jag minglar inte. Jag följer inte recept när jag lagar mat.

Tack till Julia och Lovisa som jag skamlöst stulit detta påhitt från. Galet mycket svårare än man tror att tänka omvänt, men hjärnan blev rätt glad som fick sig ett litet hjärngympapass.

Du kanske också gillar

7 kommentarer

 • Svara
  Jasmin
  21 februari 2015 av 21:46

  Haha åh, trodde jag nästan var ensam om att inte bära jeans, men tydligen inte. Himla fina bilder!

 • Svara
  Ellen
  21 februari 2015 av 23:14

  Denna lista hittade jag imorse hos Julia, och jag har sen klurat hela dagen efter några punkter att lista ner. Men attans så svårt det är att tänk tvärtom! Fastnade liksom totalt efter typ fyra punkter, haha.

  • Svara
   Matilda
   22 februari 2015 av 14:41

   Visst är det! Först efter hälften av punkterna lossnade det för mig. Lycka till med klurandet 😉

 • Svara
  christin
  22 februari 2015 av 14:06

  Ganska rolig list och fin på något sätt, kanske fortsätter denna stöldfesten!

  • Svara
   Matilda
   22 februari 2015 av 14:42

   Gör så! Bara roligt ju 😀

 • Svara
  Aaa
  23 februari 2015 av 08:05

  Tänkvärt! Det är många saker som vi tror att ”alla” gör och så är det inte. Eller som vi tror att vi ”borde” göra och så är det inte heller. Jag tittar inte heller på filmer eller använder jeansbyxor. Men hur gör du för att slippa dammsugningen, sopar du och torkar golvet sen? (Eller gör någon annan det?)

  • Svara
   Matilda
   23 februari 2015 av 09:21

   Jag har som tur är en sambo som sköter dammsugningen när vi städar, men när jag bodde själv gjorde jag allt i min makt för att slippa. Sopade hellre bort damm och smuts och skurade hela golvet än drog fram dammsugaren. Kan vara ett barndomstrauma som ligger bakom, för jag är verkligen livrädd för dammsugare. Ja, alla har vi våra egenheter och knasiga saker vi gör/inte gör, det blir så tydligt när man läser andras ”vad jag inte gör-inlägg” 🙂

  Skriv en kommentar