Inspiration

Vårlängtan och botanik

Snubblade över dessa bilder från danska Feminina och blev så himla inspirerad. Snö i all ära men jag börjar längta lite efter växtlighet och grön natur. Då ska jag samla material från naturen och skapa något i stil med detta tänker jag mig. Pressade blommor i tavlor och trycka dekorativa löv på kuddfodral. Spännande att trender kan få en att omfamna sånt som man aldrig riktigt noterat tidigare, som botanik i detta fall. Vill klä hela lägenheten med växtlighet.

Du kanske också gillar

4 kommentarer

 • Svara
  Sandra
  6 februari 2015 av 08:24

  Älskar den första bilden på alla ramarna med grönt i. Försökte mig på en egen variant en gång och köpte två likadana ramar och tog glaset från den ena och försötke sätta ihop i den andra så att både fram och baksida var glas, men då blev det för tjockt så det gick inte att spänna fast 🙁 Haha så onödig information för dig men ah, lever fortfarande på hoppet att jag ska få en snilleblixt om hur jag ska lösa det hela 😉

  • Svara
   Matilda
   7 februari 2015 av 19:06

   Men åh, typiskt! Jag har sett att det finns ramar med dubbelglas i några små inredningsbutiker och även på Etsy, kan ju vara värt att spana in tänker jag! 🙂

 • Svara
  josefine
  8 februari 2015 av 17:48

  så härliga och fantastiska bilder! nej, jag längtar också en himlans massa till våren och att få lite färg på tillvaron!

 • Svara
  Malin
  11 februari 2015 av 17:33

  Verkligen inspirerande bilder. Jag älskar att ha växter i inredningen, det här kan vara något att testa framöver 🙂

 • Skriv en kommentar