DIY

Måla om ett loppisfynd

Måla om loppisfyndad träback - MatildigtMåla om loppisfyndad träback - MatildigtMåla om loppisfyndad träback - Matildigt

När jag målade om träskålarna kunde jag inte låta bli att ge den här träbacken lite färg också, även den är loppisfyndad såklart. Den ultimata teförvaringen för ett par silverkronor säger man ju inte nej till! Ännu en gång lät jag träet synas genom att bara måla yttre kanten av backen. Färgen är sparad från när vår hall målades om så här är allt återbrukat. Förändringar behöver inte vara så stora, men de gör skillnad för det.

Du kanske också gillar

4 kommentarer

 • Svara
  Aaa
  16 mars 2015 av 15:16

  Fint och enkelt!

 • Svara
  Sandra
  17 mars 2015 av 07:28

  Supersnyggt! Du verkar ha det så fint hemma tycker jag 🙂

  • Svara
   Matilda
   18 mars 2015 av 13:44

   Åh men tack! Jag ska försöka visa upp vår lägenhet lite i ett blogginlägg någon dag, men den förändras heeela tiden då jag inte kan låta bli att plocka om på alla saker hela tiden ;D

 • Svara
  humle
  18 mars 2015 av 22:39

  så himla himla söt!

 • Skriv en kommentar