Vardag

Ny header och några ord om ledighet

Matildigt | Alfapet header

Har ni sett att bloggen har ny header? Igår när jag hade lämnat in ett stort projektarbete gjorde jag en ny header för att fira att jag har tid till kreativa saker igen. Äntligen en header som känns lite mer representativ för bloggen. Inte för att jag spelar alfapet så ofta, men ja, ni fattar grejen!

Resten av denna vecka är jag ledig. Efter ha suttit med näsan så djupt ner i böckerna att jag inte ens har haft tid till att äta mat vissa dagar i över en månads tid så känns det ljuvligt. Äntligen har jag tid att gå på promenader i vårsolen, leta grejer på loppis och bara… vara.

Ska även börja arbeta fram en hemsida till ännu ett band. Roligt att få webbnörda lite åt någon annan än mig själv! Om det är någon som behöver hjälp med design på sin blogg eller hemsida så vet ni vet jag finns… Hint, hint. 

Du kanske också gillar

6 kommentarer

 • Svara
  Anna María
  17 mars 2015 av 14:03

  Superfin header! Jag själv tycker det är så himla svårt med headers. Min som jag har har liksom bara blivit pga att jag inte orkade fixa en annan. Sen har den hängt med sjukt länge. Håller på och meckar med en ny design och då kommer jag med största sannolikhet att ha en annan, får se vad det blir bara.

  • Svara
   Matilda
   18 mars 2015 av 13:43

   Samma här, har dragit på det alldeles för länge men nu blev det äntligen av. Är nyfiken på att se hur din design kommer bli 😀

 • Svara
  Jossie
  17 mars 2015 av 15:49

  Headern var skitsnygg!!

 • Svara
  ISA
  17 mars 2015 av 18:52

  den blev ju himla fin den där headern! Min ser så jävla b ut men kan ju inte sånt där :O Hur gör du dina?

  • Svara
   Matilda
   18 mars 2015 av 13:42

   Tack! Det är ett vanligt foto med alfapetbokstäver, en växt och träpärlor utplacerade som är redigerat i Photoshop.

  Skriv en kommentar