Smyckestillverkning

Wishes & Stars nya webshop

Matildigt | Wishes & Stars smycken smyckestillverkning webshop   Matildigt | Wishes & Stars smycken smyckestillverkning webshopMatildigt | Wishes & Stars smycken smyckestillverkning webshopMatildigt | Wishes & Stars smycken smyckestillverkning webshop   Matildigt | Wishes & Stars smycken smyckestillverkning webshop

Då är Wishes & Stars nya webshop up and running! Ny design, nya smycken och ny luft under vingarna. Jag är så pepp på att kunna lägga fullt fokus på att fortsätta leta unikt material och tillverka vackra smycken till er. Välkomna!

http://www.wishesandstars.se

Du kanske också gillar

4 kommentarer

 • Svara
  Dani
  27 mars 2015 av 16:01

  men vad fint!!

 • Svara
  Anna María
  27 mars 2015 av 16:14

  Grattis till nylanseringen. Det ser superfint ut!

 • Svara
  Thea
  27 mars 2015 av 20:45

  Åh vad fina!

 • Svara
  kajsa
  30 mars 2015 av 16:15

  Fin blogg och fin webbshop. Nu kliar det i fingrarna.

 • Skriv en kommentar