Kategorier
Vardag

Sista helgen i februari

Här kommer en liten sammanfattning över min helg! Inte särskilt händelserik, men ganska så mysig.

I fredags kväll gjorde vi paj efter mitt recept på fullkornspaj med svamp, lök och körsbärstomater men med fetaost i äggstanningen och som gratineringen istället för vanlig ost. Det blev SÅ brutalt gott.

Lördagen inleddes med paketuthämtning från Skapa mer som är min nya favoritwebbshop med drösvis av material att vara kreativ med. Denna gång blev det ett par plywoodskivor, en sprayfärg, magneter och nya askar till mina smycken som klickades hem.

Därefter spatserade jag och Timmy till Gamla Linköping för att testa min nya kamera. För en sådan har jag äntligen köpt. Fina miljöer att strosa runt i och fotografera lite.

Innan vi gick hem igen köpte vi med oss lite godis från Cloettaboden som sig bör när man är i Gamla Linköping. Måste nog säga att reklam var finare förr i tiden.

Dagen idag, söndag, är så grå att man aldrig riktigt vaknar till liv. Efter att ha varit ute i ruggvädret och käkat lunch med ett gäng vänner ville vi bara krypa ner i sängen igen.  Nu återstår ett par timmar av söndagen och det blir nog inte mer spännande än såhär. Äta lite glass, mysa ner sig i soffan framför en TV-serie och sedan sova igen. Typisk söndag.

Av Matilda

Bloggar ur ett veganskt och miljövänligt perspektiv. Tycker om att rå om mig själv med veganska skönhetsprodukter, skapa DIY av återbrukat material och skrota runt på loppisar.

11 svar på ”Sista helgen i februari”

Underbara bilder! Blir så avis på snödropparna som int eens kikat upp här än :/
Måste kika in på den där webshoppen med men är orolig at jag ska bli supersugen på att handla massa fina saker nu ju 😛

Finns en stor risk 😉 Jag brukar alltid vara ganska eftertänksam innan jag beställer grejer, men där råkade jag klicka hem grejer efter tio minuter!

Svara

Hej! Hittade hit idag och kommer sannerligen att komma tillbaka! Vad mycket härlig inspiration!
och vad fint med bilder från gamla Linkan. Där bodde jag i 4 år och pluggade, fin stad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *