Kategorier
DIY

Små skålar av lera

Matildigt | Små skålar av lera till Monthly Makers Matildigt | Små skålar av lera till Monthly Makers

Här kommer mitt bidrag till månadens Monthly Makers, denna gång på temat lera. Jag har gjort små skålar av lera! Under större delen av min uppväxt har jag älskat lera, från att vara helt besatt av trolldeg som barn till att skulptera med olika typer av keramikleror i gymnasiet. Därefter har jag inte ens rört vid lera så det var ett kärt återseende att knåda en lerklump mellan händerna igen.

min hemmagjorda lera inte höll vidare hög kvalité och stal lite tid från mig bestämde jag mig för att göra någonting relativt enkelt även denna gång. Vad saknar jag här hemma? frågade jag mig. Jo, jag saknade en plats att lägga ifrån mig mina mest använda smycken på. Med detta i åtanke tillverkade jag små skålar av lera där halsbanden kan få vila mellan användningstillfällena.

Skålarna summerar min typ av kreativitet väldigt bra. Det ska vara enkelt att göra och det ska vara användbart. Ska knåpa ihop en liten beskrivning på hur jag gick tillväga med, tänker jag.

Av Matilda

Bloggar ur ett veganskt och miljövänligt perspektiv. Tycker om att rå om mig själv med veganska skönhetsprodukter, skapa DIY av återbrukat material och skrota runt på loppisar.

17 svar på ”Små skålar av lera”

så himla fina! stilrent och vackert. effektfullt att måla kanterna sådär. mitt porslin som är målat så blev plötsligt mycket vackrare när du lyfte fram den detaljen här. tack!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *