Vardag

Finns det något sötare än kattungar?

Söta kattungar | Matildigt Söta kattungar | Matildigt Söta kattungar | Matildigt Söta kattungar | Matildigt Söta kattungar | Matildigt Söta kattungar | Matildigt  Söta kattungar | Matildigt Söta kattungar | MatildigtSöta kattungar | Matildigt Söta kattungar | MatildigtSöta kattungar | Matildigt Söta kattungar | MatildigtSöta kattungar | Matildigt Söta kattungar | Matildigt

Kattungar alltså! Vi går ju i tankar om att skaffa en kattunge som sällskap till Caesar. För att spä på min längtan lite mer kunde jag inte låta bli att lera upp några foton från när min mamma och hennes sambo hade ett litet gäng kattungar hos sig under sommaren 2009. Hur kan små kissar vara så otroligt söta?! De två vita katterna bor hos min pappa idag och är inte riktigt lika små och oskyldiga längre. Det är smått omöjligt att föreställa sig att de var så små att de rymdes i min hand en gång i tiden. Tänk, att om allt går som planerat så kommer en liten urgullig skrutt att rulta runt hemma hos oss.

Du kanske också gillar

10 kommentarer

 • Svara
  Malin
  23 mars 2015 av 13:27

  Så söta!

 • Svara
  hanna, förbanna
  23 mars 2015 av 13:47

  åh, vad roligt! Jag älskar katter och kattungar är det sötaste som finns (som svar på din fråga) 😉

 • Svara
  Mikaela
  23 mars 2015 av 14:45

  Gud så söta 🙂

 • Svara
  Johanna
  23 mars 2015 av 15:31

  Jag dog lite nu xD Asså när ni skaffar en mini-Caesar så kommer jag och bor hos er!!

 • Svara
  Pappa
  23 mars 2015 av 15:50

  Fint!

 • Svara
  Anna
  24 mars 2015 av 09:01

  Kattalergi är min största sorg i livet just nu efter att ha sett detta… åh!

  • Svara
   Matilda
   24 mars 2015 av 14:21

   Åh nej, så oerhört trist 🙁

 • Svara
  anneli
  24 mars 2015 av 18:12

  så underbara, jag och min sambo går också i tankarna att skaffa katt 🙂

 • Svara
  JUNITJEJ
  24 mars 2015 av 20:20

  Verkligen söta!

 • Svara
  Linnéa Elisabeth
  26 mars 2015 av 22:19

  Åh herre vilka sötnosar! Vill så gärna ha en vit kisse med blå ögon nästa gång jag skaffar katt, så jag blev såklart lite extra kär i de vita! Men hjärtesorgen måste nog lugna ner sig lite först. Min älskade kisse dog i februari så jag är inte riktigt redo att gå vidare till en ny 🙁

 • Skriv en kommentar