Utflykter

När våren visade sig

Matildigt | När våren kom på besök Matildigt | När våren kom på besökMatildigt | När våren kom på besök Matildigt | När våren kom på besök

Hej våren!

Våren är äntligen här! Här är ett par fotografier från gårdagen när vårsolen visade sig ordentligt. Hoppas verkligen det håller i sig såhär nu. Vi vandrade omkring runt Bjärka Säby som ligger en bit utanför Linköping och bara njöt av den gnutta värme som solens strålar värmde oss med. Helt ljuvligt att känna solens strålar värma efter en lång vinter.

Idag kickstartar jag veckan med formgivning av en liten handbok med fokus på ett ekologiskt och hållbart hushåll, men först ska jag nog ta mig ut på ännu en promenad i solskenet och samla lite D-vitamin så att jag faktiskt orkar nörda framför datorn resten av dagen.

Du kanske också gillar

3 kommentarer

 • Svara
  Malin / Inte vego, men
  9 mars 2015 av 13:40

  Det lät som en intressant och bra handbok. Roligt projekt! Jag älskar att våren är här, går i bara kofta och det är lagom. <3

 • Svara
  ISA
  9 mars 2015 av 15:07

  Hur underbart är inte detta? Lycka!!!

 • Svara
  ♀ THE REVOLT ♀
  9 mars 2015 av 23:57

  Så vackra bilder!!!!:o

 • Skriv en kommentar