Smyckestillverkning

Att ha en katt som kollega

Jag har ett litet tillägg till inlägget jag skrev i söndags om att driva en webshop. Här kommer ytterligare ett råd. Skaffa inte katt. Där under hans lilla rumpa befinner sig nämligen ett par örhängen som jag fotograferade till i webshopen idag. De sitter han alltså på. Tur att det är mina egna exemplar jag fotograferar, så ni slipper få smycken med touch av kattrumpa på hemskickade.

Jag förstår inte. När jag drog fram kameran låg han och sov djupt i ett annat rum. Jag hinner ta en enda bild – och plötsligt får jag med en kattrumpa istället för mina smycken på bild? Det är inte första gången det händer heller.

Den här katten alltså. Idag har han inte bara hjälpt mig med att fota smycken, han har även terroriserat poliser och tuggat sönder mina paprikaväxter. Jag minns när jag var liten och tyckte att våra katter som vi hade då var så himla lugna och önskade att de var lite mer delaktiga och sociala. Det har jag fått äta upp varje dag sedan denna lilla krabat dök upp i mitt liv, det kan jag ju säga. Som att passa ett litet barn som är överallt och aldrig någonsin, någonsin, är tyst.

Nä, skämt åsido. Klart man ska ha katt! Världens bästa djur ju. Kanske bara inte om man jobbar hemifrån och vill fotografera sina smycken ifred.

Du kanske också gillar

5 kommentarer

 • Svara
  ISA
  28 april 2015 av 18:06

  haha att vara i samma rum som en katt OCH försöka ha en dator igång är fan omöjligt. SÅ uppmärksamhetskrävande djur!! men de är lite charmiga med 😉

  • Svara
   Matilda
   29 april 2015 av 17:07

   Haha så sant! Omöjligt.

 • Svara
  AngelicasVärld
  28 april 2015 av 18:53

  men sötisen då…han vill ja bara vara med…

 • Svara
  Aaa
  28 april 2015 av 20:16

  Ja, det blir ju bra bilder…☺

 • Svara
  Carolina
  29 april 2015 av 06:10

  Hej!

  Tack för din kommentar! Det känns hur spännande som helst med hönsen! 🙂

  Vilken fin och välskriven blogg du har! Ha en fin dag!

 • Skriv en kommentar