Kategorier
Vardag

Hjälp mig!

Okej hörrni. Förra veckan låg jag i soffan hela veckan och rörde knappt en fena trots att jag har hur mycket plugg som helst att göra. Ibland orkar inte hjärnan och kroppen med, det blir för mycket. En vecka räckte inte för återhämtning, men för att jag ska orka ta itu med allt så måste någonting annat kliva åt sidan. Och det blir bloggen. Det kommer inte dyka upp några spektakulära inlägg här den kommande veckan, utan istället tänkte jag lämna över bollen till dig. Ja, just precis dig!

Vad tänker du om bloggen min egentligen? Vad vill du läsa om i bloggen? Vad gör jag bra? Vad borde jag göra mer? En kommentar med lite feedback skulle göra mig hur glad som helst, för ibland är det svårt att själv avgöra vad som uppskattas och vad som kanske saknas.

Jag har även tänkt skriva ett inlägg om hur man startar och driver en webshop men jag vet inte riktigt vad ni kan tänkas vara intresserade av. Att komma igång, den tekniska biten, förvaring av allt material eller bokföringen? Vad undrar du över? Passa på att ställa dina frågor som jag kan besvara vid ett senare tillfälle.

Slutligen, ibland känner jag mig så himla hemlig bakom min skärm. Finns det någonting som du undrar om mig? Borde jag lägga upp mer selfies? Okej, det kommer inte att hända för jag är brutalt kameraskygg. Men typ… Hur mina dagar ser ut? Hur jag bor? Hur min uppväxt var? Vad jag vill jobba med efter min utbildning? Fråga på så ska jag besvara frågorna framöver.

Tack! Nu återgår jag till mitt plugg. Redovisning av en webbplats och att skriva en nyhetstext med en intervju jag gjort med en webbredaktör står på schemat idag.

Av Matilda

Bloggar ur ett veganskt och miljövänligt perspektiv. Tycker om att rå om mig själv med veganska skönhetsprodukter, skapa DIY av återbrukat material och skrota runt på loppisar.

10 svar på ”Hjälp mig!”

Jag skulle faktiskt var intresserad av att höra lite om vad som fick dig att skapa en webshop och hur arbetet med den går? Tjänar man verkligen några pengar på den eller blir det mer som en hobby, är det värt det egentligen? Jag undrar också vilken utbildning du har och vad du vill jobba med? Jag själv är utbildad informatör men har inte lyckats hitta något ”riktigt” jobb än. Jag känner mig inspirerad av kreativa människor som driver webshoppar och är intresserad av inredning och design, så nu funderar jag faktiskt kanske på att byta bana till något som intresserar mig mer.

Jag är supernyfiken på att veta mer om din webshop och företagande. Hur du hittar material, har du stora lager? Hur var det att börja, vad var svårast? Har du lärt dig något under tidens gång som du önskar att du visste när du började? Etc. är nog rätt nufiken på allt som rör företagande och shoppen.

Jag tycker du har en typiskt trevlig och fin blogg men en bra blandning.
Lycka till med pluggandet!

Har en liiiten fråga ang din utbildning – kan en extrajobba vid sidan om eller är det mycket typ schemalagt så det inte är möjligt?

Älskar mixen av DIY, inredning, recept och sllt det där. Hade dock gärna sett mer vardag, mer tips och kanske någon guide på saker du lär dig i din utbildning och lite mer om din webshop, drömmar och hur allt har gått till när du startade den!

Instämmer med ovanstående kommentarer, din blogg är så bra!! Jag skulle vilja se mer webbhacks. Som när du tipsade om wordpressplugins. Eller hur du har fått till instagram-sidan i menyn? Bloggar inte själv för tillfället men tycker det är roligt att lära sig lite nytt!

jag är nästan helt ny här. hittade dig via sandra på atiliobloggen och har således inte hunnit läsa så mycket av det du skrivit. men jag har tyckt om det jag har sett hittills. <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *