Loppis

Jakten på en förbandslåda

En av de där sakerna jag alltid spanar efter på loppis är en förbandslåda. Som jag har letat! De få lådor som jag har hittat har varit i dålig skick eller orimligt svindyra. Men så häromdagen när jag var nere i soprummet och slängde sopor fick jag syn på en liten trälåda ståendes på golvet längst in i rummet. Gissa min lycka när jag ser att det är en förbandslåda! Förmodligen har den ägts av en äldre tant som flyttade från vår port dagen efter soprumsbesöket. Lådan är liiite sliten på ytan men är i helt perfekt skick inuti och hade till och med kvar allt förbandsmaterial helt orört. Tänkte slipa upp ytan lite och fundera på om jag ska måla den i någon ljus färg. Så glad över mitt lilla fynd! Äntligen!

Jag och trälådor alltså. Jag är inte direkt en samlartyp, men alla trälådor jag råkar gå förbi följer med mig hem. Måste räkna hur många jag har någon dag. Det är några stycken.

Du kanske också gillar

6 kommentarer

 • Svara
  hanna, förbanna
  17 april 2015 av 11:34

  vilket fantastiskt fynd!

 • Svara
  Vajb
  17 april 2015 av 16:07

  Superfin! 🙂

 • Svara
  Stina
  18 april 2015 av 08:55

  Men vilket underbart fynd, när man minst anar det alltså! 🙂

 • Svara
  Sandra
  19 april 2015 av 12:55

  Men åh, vilken lyx! Älskar när man gör den typen av fynd. Känner mig så himla rik då 😀

 • Svara
  carolina
  20 april 2015 av 09:46

  Åhh jag har en precis likadan hemma

 • Svara
  carolina
  20 april 2015 av 09:47

  Åhh jag har en precis likadan hemma

 • Skriv en kommentar