Kategorier
Inspiration

Skrivbok från Marbré

Matildigt | Skrivbok från Marbré  Matildigt | Skrivbok från Marbré Matildigt | Skrivbok från Marbré

För ett litet tag sedan fick jag hem en skrivbok från företaget Marbré. Boken är marmorerad och bunden för hand samt miljövänlig. Jag blev så himla glad då jag är helt förälskad i marmorerat just nu. Omedelbart satte jag mig ned och antecknade alla mina mål och drömmar för den kommande tiden, vilket nästan kändes lite lyxigt i en så fin skrivbok. Tack Marbré!

Dessutom har jag en rabattkod till alla er som läser min blogg.  Om du anger koden MATILDIGT i Marbrés webshop får du 20% rabatt och fri frakt på din beställning. Gäller till och med den 30:e april.

Av Matilda

Bloggar ur ett veganskt och miljövänligt perspektiv. Tycker om att rå om mig själv med veganska skönhetsprodukter, skapa DIY av återbrukat material och skrota runt på loppisar.

2 svar på ”Skrivbok från Marbré”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *