Tips

Skrivbok från Marbré

Matildigt | Skrivbok från Marbré  Matildigt | Skrivbok från Marbré Matildigt | Skrivbok från Marbré

För ett litet tag sedan fick jag hem en skrivbok från företaget Marbré. Boken är marmorerad och bunden för hand samt miljövänlig. Jag blev så himla glad då jag är helt förälskad i marmorerat just nu. Omedelbart satte jag mig ned och antecknade alla mina mål och drömmar för den kommande tiden, vilket nästan kändes lite lyxigt i en så fin skrivbok. Tack Marbré!

Dessutom har jag en rabattkod till alla er som läser min blogg.  Om du anger koden MATILDIGT i Marbrés webshop får du 20% rabatt och fri frakt på din beställning. Gäller till och med den 30:e april.

Du kanske också gillar

2 kommentarer

 • Svara
  Aaa
  15 april 2015 av 11:31

  Min moster tillverkade själv sådana där marmorerade böcker tidigare. Hon hade gått en bokbinderikurs. Jättefin är den!

 • Svara
  fanny ahlm - hörselskadad
  15 april 2015 av 19:59

  så fin blogg du har!

 • Skriv en kommentar