Utflykter

Ännu en tripp till eklandskapet

Igår kväll tog jag och Timmy en liten tur till Tinnerö Eklandskap igen. Såhär såg det ut sist. Jag får liksom inte nog av naturen i solnedgången. Det här är verkligen min definition av livsnjuteri. För varje dag som går längtar jag bara mer och mer ut i naturen och börjar ifrågasätta varför jag bor mitt i den gråa betongen.

Det stod på en skylt att det var en fårhage vi klev in i. ”Tur att det bara går får här och inte kossor” säger jag. Jag älskar får men är livrädd för kossor av någon oklar anledning. Vad får jag syn på när vi har gått en bit in i hagen? Kossor såklart.

Efter att kossorna har stått glott på oss en stund går de vidare. Då kom vi äntligen fram till sjön där det visade sig finnas hur många svanar som helst. Det var en helt drömmigt vacker vy. Föreställ dig en spegelblank sjö i solnedgången med ett tjugotal vita svanar som bara flyter omkring, inramat av mörk skog. Då lägger objektivet av.

Jahapp. Livet kan ju inte alltid vara perfekt. Men det är bra nog ändå.

Du kanske också gillar

6 kommentarer

 • Svara
  Sandora
  25 maj 2015 av 11:20

  Va fint! 😀 Hahah men kossosr som e så söta 😉

 • Svara
  ISA
  25 maj 2015 av 15:35

  Man ska inte underskatta kossor alltså, de kan bli arga!!
  Vad fina bilder förresten, blir sugen på en tur till skogen! kram

 • Svara
  ronja
  25 maj 2015 av 15:41

  så härliga foton!

 • Svara
  hmle
  25 maj 2015 av 21:44

  vilken underbar skog!

 • Svara
  joré
  31 maj 2015 av 20:58

  åh så fina bilder! tusan att tekniken alltid ska strula vid fel tillfälle.

 • Svara
  Vajb
  3 juni 2015 av 00:44

  Så otroligt vackert! 🙂

 • Skriv en kommentar