Utflykter

Fint avslut på valborgsmässohelgen

Matildigt | Tinnerö Eklandskap  Matildigt | Tinnerö EklandskapMatildigt | Tinnerö EklandskapMatildigt | Tinnerö Eklandskap  Matildigt | Tinnerö Eklandskap

Hoppas ni har haft en bra valborgsmässohelg!

Själv har jag varit på Timmys familjs lantställe och ätit en massa god mat, brutit min vana att mysa ner mig i soffan en lördagskväll för att dricka öl istället och sedan avslutades helgen med ett besök i Tinnerö eklandskap. Egentligen åkte vi bara dit för att plocka brännässlor att göra gödselvatten till balkongodlingarna med, men vi råkade snubbla in i världens finaste solnedgång efteråt. Titta bara!

Ett bevis på att det verkligen lönar sig att släpa med sig kameran. Påminn mig om det nästa gång jag tycker att den är lite för tung och lämnar den hemma när jag ger mig ut på äventyr. Så värt lite extra vikt i min Kånken.

Du kanske också gillar

2 kommentarer

 • Svara
  ISA
  4 maj 2015 av 15:18

  wow. Säga vad man vill om landet, men vackert äre 🙂

 • Svara
  My
  5 maj 2015 av 21:52

  Wow!! Fint!

 • Skriv en kommentar