Vardag

Födelsedagshelgen

 

Det är ju inte varje dag man fyller 25 år, men det gjorde jag igår. Såhär ser ett 25-årigt ansikte ut tydligen. Det här med storslaget firande är inte riktigt min grej, så vi tar en titt på de lite mer stillsamma bestyr jag ägnat mig åt under helgen!

När Timmy kom hem från jobbet i fredags fick jag öppna min första present. Då hade presenten stått i vår skrubb och retat mig i ett helt dygn. Är så himla nyfiken av mig att jag blir halvt tokig när det finns ett inslaget paket i min närhet. Men till sist fick jag veta att paketet innehöll ett par sneakers! Svartvitt plus prickigt är lika med bäst i min värld. Jag har verkligen saknat ett par skor som är bekväma att promenera runt i, men som inte är löpardojor, så dessa blev ett välkommet tillskott i skohyllan. Då kanske jag äntligen kan kassera mina gamla utnötta Nike Free som blivit ihoptejpade med silvertejp…

På lördagen sken äntligen solen så då fick alla mina plantor ställas ut på balkongen. Det har varit så himlans kyligt i luften de senaste veckorna att jag inte har vågat ha dem ute för mycket, men nu verkar det äntligen vända. Hurra! För övrigt räknade jag alla mina krydd-, chili- och tomatplantor. 61 stycken ska få plats på vår typ 4.5 kvm stora balkong. Tror att min balkongodling har gått lite överstyr faktiskt…

Lite senare på lördagen satte jag igång att baka till mitt födelsedagsfirande dagen därpå. Dumlemuffins och vit kladdkaka. Älskar att fylla år och få bestämma fikat själv, och bara välja det som är allra godast.

Uppdaterar även webshopen och lägger upp ett nytt halsband med en naturlig bergskristall som hänge. För ett par år sedan sålde jag en himla massa halsband med bergskristaller, och när häromdagen kom över en liten gömma med ännu fler kristaller så då kunde jag inte låta bli att tillverka halsband av dem. Naturen är rätt häftig som kan skapa så magiskt vackra ting.

Här går en otålig Cessan omkring på söndagsmorgon och väntar på att kalaset ska börja. Det bästa han vet är att prata och tvångsgosa med alla som kommer hit.

Från själva födelsedagskalaset har jag inga bilder, däremot instagrammade jag en av buketterna jag fick. Det roliga var att fyra personer avföljde mig efter denna bild. Jäkla tråkmånsar som inte gillar blommor! Hur kan man inte gilla en färgglad blombukett? Själv är jag bara jätteglad åt att äntligen ha en massa blommande växter utplacerat i olika hörn av lägenheten. Hemtrevligt värre.

Du kanske också gillar

2 kommentarer

 • Svara
  ISA
  11 maj 2015 av 18:24

  Grattis i efterskott!! Låter som du fick till himla gott fika, fick ni rester över får du gärna skicka. haha 😉

  • Svara
   Matilda
   12 maj 2015 av 07:44

   Tackar tackar! Tyvärr kan det vara så att jag har gjort det jag är allra bäst på – ätit upp dem! 😀

  Skriv en kommentar