Smyckestillverkning Vardag

Programmering, smycken och vegansk pizza

Åh, jag vill blogga! Men tiden, var tusan är tiden? Jag har suttit från klockan 8 till klockan 21 varje dag i två veckors tid och bara programmerat. Det är tur att min inre nörd jublar för att det är så roligt, annars hade jag nog knappast överlevt min nuvarande kurs då tempot är helt hysteriskt. Men! Om drygt två veckor jag sommarlov, så det är bara att spurta ända fram till mål för att sedan lägga sig platt på marken och andas ut när målsnöret väl är passerat.

Nu till det som jag tänkte att inlägget skulle handla om egentligen; min smyckestillverkning. Hur drömmigt är det inte med torkade blommor i glasflaskor? Det är exakt vad jag arbetar med just nu. Eller rättare sagt, blommorna arbetar på att torka och en drös små glasflaskor arbetar på att ta sig hem till mig. När de pusselbitarna har fallit på plats börjar jag arbeta på att sammanfoga dem till drömmiga smycken. Ni kanske minns detta halsband? Det kommer snart att säljas igen! Är så pepp på att införa lite blomster och natur i min smyckestillverkning.

Men nu: HELG! Jag ska vallfärda till en pizzeria som serverar vegansk pizza här i min lilla stad och bara njuta av två pluggfria dagar. Vad har ni för planer?

Du kanske också gillar

5 kommentarer

 • Svara
  Maria
  23 maj 2015 av 08:03

  Mellooo! Haha.

  • Svara
   Matilda
   23 maj 2015 av 09:42

   Haha, finns en risk att det blir det här med!

 • Svara
  lovisa
  23 maj 2015 av 09:39

  du har säkert skrivit om det innan, men vad är det du pluggar nu igen? på distans?

  • Svara
   Matilda
   23 maj 2015 av 09:41

   Webbredaktörsprogrammet på Högskolan i Borås, på distans ja!

 • Svara
  ISA
  23 maj 2015 av 11:35

  Oh, intensiva dagar! Jäkla tur att du brinner för det, hoppas du får lite break i helgen dårååå! kram!

 • Skriv en kommentar