Smyckestillverkning Tips

Tre inspirerande smyckesmakare

Jag har ganska dålig koll på andra som, liksom jag, tillverkar smycken. Det är lite synd för det är ju så himla peppande att se få beundra andra personers kreativitet och driv. Men jag har i alla fall tre favoriter som jag har följt på Instagram ett tag nu, vars smycken jag bara älskar.

  

Danielle Pedersen heter tjejen bakom Small Wild. Hon är keramiker och tillverkar de mest bedårande halsbanden – någonsin. Små söta djur. Jag smälter lite varje gång hon uppdaterar instagram och sörjer lite när jag aldrig hinner haffa ett eget litet djur i webshopen.

 

Maja tillverkar otroligt tjusiga smycken av främst lera i olika former som hon säljer i sin webshop. som heter Majas punkt. Tycker de är så otroligt tjusiga! Hon har också en instagram som osar kreativitet.


 

Hello Halsted har de mest färgglada smyckena i sin webshop. De ser ju ut som godis! Varje gång Stephanie instagrammar sina smycken blir jag så galet glad av alla färger och all lekfullhet. Det måste ju vara den bästa typen av smycken att bära, smycken man blir glad av.

Du kanske också gillar

2 kommentarer

 • Svara
  Stina
  10 maj 2015 av 20:07

  Vilka fina tips! Tyckte speciellt om de i mitten, Majas webbshop 🙂 Så fina hexagonörhängen!

 • Svara
  Sandra
  11 maj 2015 av 07:53

  Alltså så mycket fint! Blir verkligen inspirerad av alla er som skapar smycken 🙂

 • Skriv en kommentar