Vardag

Det blir inte alltid som man tänkt sig
Som jag önskar att jag kunde berätta att dessa foton var tagna på midsommarafton. Att jag var ute i naturen omgiven av en massa blommor. Men nej, fotografierna är från tidigare i veckan. Sanningen är att jag inte ens var utanför dörren igår utan mestadels låg i sängen och sov på grund av en helt vansinnigt brutal förkylning. Om det var jobbigt att befinna sig i en feberdvala när instagramflödet fylldes av blomsterkransar och jordgubbstårtor?

Ja. Men sånt är livet ibland.

Det är dagar som denna jag blir glad att sociala medier finns, så att man kan ta del av firandet även om man inte är där. Hela den där klassiska midsommaryriga glädjen når liksom ut genom skärmen och smittar av sig när man ligger där nerbäddad i sängen så att man plötsligt nästan känner sig lite delaktig ändå. Fint ju, i all förkylningsmisär.

Du kanske också gillar

1 kommentar

  • Svara
    Ingrid
    21 juni 2015 av 16:09

    Åh, I feel ya! Jag ligger i förkylningsfebern nu efteråt. Hoppas du är bättre nu!

  • Skriv en kommentar