Loppis

Efterlängtade loppisfynd

Igår kom jag äntligen iväg till ett par loppisar. De senaste gångerna har någonting alltid kommit i vägen, och det underliga är att jag alltid får sån extremt abstinens efter loppisar när det har gått ett tag sedan senast. Fantiserar i timmar om fynden jag vill göra och hoppas att hitta. Okej, fantiserar kanske inte i timmar men nog går jag igenom i huvudet vad jag hoppas på att hitta när den där loppisrundan väl blir av.

Denna gång kom jag hem med dessa ting som skådas ovan. Lite gott och blandat sådär. En flaska som jag köpte enbart för mönstret, älskar pressat glas och ännu hellre våffelmönstrat sådant. En vas som ser ut lite som stammen på ett träd vilket jag tänker blir urtjusigt med gröna växter i. En liten mortel och en glasburk med korklock. Morteln var bara urgullig och glasburkar får man aldrig för många av.

Titta bara! Pytteliten och söt. Vet inte riktigt vad jag ska mortla i den, men jag hittar säkert på något.

Även en typisk picknickfilt fick följa med hem på Timmys initiativ. Idag blir det dock ingen picknick, för det regnar och är mulet. Picknick i soffan med en kopp te i handen kanske?

Du kanske också gillar

4 kommentarer

 • Svara
  Stina - Tillvaron.se
  14 juni 2015 av 16:21

  Men åh så fina fynd! Morteln var ju bara hur söt som helst 😀 & glasburken med korklock så himla fin!

 • Svara
  Vajb
  14 juni 2015 av 22:40

  Åh den där flaskan var ju hur läcker som helst! 🙂

 • Svara
  Klara
  21 juni 2015 av 17:59

  Men åh, lillmorteln <3

 • Svara
  molly
  21 augusti 2015 av 13:57

  Åh vilka fina grejer! Jag skulle också vilja ha en sådan liten mortel hehe, så söt

 • Skriv en kommentar