Hemma

En plats för mina smycken

 

Plötsligt har jag så mycket tid över att jag inte riktigt vet vad jag ska göra med den. Jag tänker att jag ska blogga massor, men så plötsligt finner jag mig själv upptagen med att rensa, sortera, plocka, fixa och dona i timmar. Allt sånt som man tänker att man ska göra, men som aldrig riktigt blir av när man har så fullt upp hela tiden. Idag sorterade jag bland mina smycken och rengjorde dem. Tidigare har de stått lite bortglömda på vår kaosbyrå där allt som man inte vet var man ska göra av samlas. Det är ju lite tråkigt så därför tänkte jag att jag skulle försöka få in dem lite mer i inredningen istället. Det blev som ett litet altare av min sockerlåda akompanjerat av en växt i ett Höganäskrus och en gitarr. Och så smyckena mitt i allt.

När jag rensade ur vår lilla skrubb tidigare under dagen hittade jag en smyckestavla som jag tillverkade för en himlans massa år sedan. Där hänger numera några av mina örhängen. Det ironiska i sammanhanget är att jag aldrig bär örhängen, knappt ens andra smycken, men jag tänker att det kanske kan bli ändring på det om de finns framme så att man ser dem?

Du kanske också gillar

1 kommentar

  • Svara
    Alexandra
    12 juni 2015 av 15:31

    Fint!! Borde göra något liknande med mina 🙂

  • Skriv en kommentar