Hemma

Min nya gula penna

Stiftpenna Rando Soft från Ballograf Stiftpenna Rando Soft från Ballograf

När jag köpte på mig lite nya anteckningsböcker i Skottland kände jag att jag vill ha något annat än random kontorspennor för att komplettera böckerna. En fin penna att skriva med. Jag letade överallt efter en fin penna. Men… varför är nästan alla pennor så hiskeligt fula? Svaret på frågan är kanske att de flesta inte bryr sig om utseendet på pennan. Kanske.

Men till slut snubblade jag över en knallgul Ballograf Rondo Soft som fick hänga med mig hem. Och det är faktiskt så mycket roligare att planera och anteckna när man har en fin penna. Tro’t eller ej. It’s all in the details.

Pennan gav dock mersmak så nu suktar jag efter en klassisk bläckpenna och en bankpenna från Ballograf med…

Du kanske också gillar

4 kommentarer

 • Svara
  My
  20 juli 2015 av 12:14

  De är så snygga de där pennorna!

 • Svara
  Klara
  21 juli 2015 av 18:32

  Urfin! Det blir verkligen mycket roligare att arbeta och planera om man har material man tycker om. Älskar att skriva med fineliners.

 • Svara
  Jessica
  22 juli 2015 av 16:51

  Åh sicken fin penna, håller med om att det blir roligare att skriva med fina pennor. Blir som att man anstränger sig lite mer då.

 • Svara
  christin
  22 juli 2015 av 20:45

  det ÄR roligare med fina pennor. Har också köpt på mig ett par av dem där!

 • Skriv en kommentar